CFR Cluj, război cu FCSB. Săgeți către Dică: Dan Petrescu nu ar fi acceptat

Iuliu Mureșan, oficialul liderului CFR Cluj i-a dat replica lui Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB-ului a declarat că ardelenii sunt nemeritat în fruntea clasamentului şi că Dan Petrescu va fi dat afară când nu vor mai fi rezultatele scontate.

"Legat de puncte...puteam avea mai multe, nu mai puţine. Cu Botoşani meritam un penalty, toată lumea a spus, şi au mai fost alte episoade. Arbitrii mai greşesc şi ei. Cum să nu-l susţinem pe Dan Petrescu? Avem şansa să facem o treabă foarte bună. Orice s-ar întâmpla în campionat, suntem alături de Dan Petrescu... Pe el nu-l sună nimeni, la noi nu se întâmplă aşa ceva şi nici nu ar accepta ca cineva să se amestece în treburile echipei. Ar pleca imediat! Avem 16 partide în care nu am luat gol, suntem a cincea apărare din Europa şi dacă se poate am vrea să devenim prima. În play-off toate meciurile sunt grele, dar nu cred ca se mai practică oferirea de prime din alte părţi. Toţi sunt motivaţi", a declarat Mureșan pentru Prosport.

[citeste si]

Iuliu Mureşan l-a ironizat pe Becali şi-n privinţa cererii acestuia de a avea o brigadă de arbitri străini la meciul direct. "Noi nu vrem arbitri străini, dar dacă ei vor, atunci să aducă din primele patru - cinci campionate ale Europei. Nu ştiu cum îi aduce Gigi Becali. E ciudat... Dacă FCSB aduce străini nu e bine pentru campionatul românesc, aşa ne-am opune! Cum să aducă Gigi Becali? Arbitrii trebuie să-i aducă FRF prin CCA, ăsta e traseul. Federaţia din altă ţară nu răspunde unei alte echipe, nici măcar LPF-ului. Arbitrii străini îşi iau banii şi pleacă. Totuşi, nu cred că pot fi corupţi, cum nu cred nici de cei din Liga 1", a mai adăugat oficialul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel