CFR Cluj, în Champions League. Dan Petrescu: Am căzut rău!

CFR Cluj şi-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Sorţii i-au scos în cale ardelenilor pe Astana, cea mai titrată şi bogată echipă din Kazahstan.

„Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aş fi vrut Steaua Roşie Belgrad, şi bine că i-am evitat. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic şi sunt in plin campionat, într-o formă sportivă bună, au buget extraordinar, mulţi bani, îşi permit să plătească un jucător din naţionala României...Ei nu au pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray şi asta spune multe despre forţa lor pe teren propriu", a spus antrenorul echipei CFR Cluj, potrivit Prosport.

Tehnicianul este nemulţumit de faptul că echipa campioană a României nu a fost cap de serie nici în primul tur preliminar. "Sunt surprins de poziţia pe care CFR a avut-o la tragere la sorţi, patru tururi preliminare şi nici măcar cap de serie în primul... Este foarte greu pentru fotbalul românesc şi sunt dezamăgit de cum sunt tratetele campioanele din România", a încheiat Dan Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel