CFR Cluj - Hermannstadt. Conceicao: Avem un meci greu

Liga 1 rezultate - clasament
Liga 1 rezultate - clasament

Antonio Conceicao, antrenorul echipei CFR Cluj, a apreciat că meciul de sâmbătă cu FC Hermannstadt, programat în etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, se anunţă unul dificil şi formaţia sa trebuie să joace inteligent şi să nu comită greşeli. 

Au fost două săptămâni normale de pregătire, am lucrat foarte bine. Au fost mici probleme cu vremea, a plouat destul de mult, însă am reuşit să ne pregătim bine pentru acest start de campionat şi îmi doresc foarte tare ca jucătorii să fie foarte concentraţi, pentru că avem un meci greu mâine. Vom întâlni o echipă dificilă, foarte bine organizată, am urmărit ultimele lor meciuri şi au demonstrat asta. Sper ca echipa noastră să joace foarte bine, să joace inteligent în primul rând şi să nu facem greşeli. Hermannstadt este o echipă care se apără foarte bine şi profită de greşelile adversarilor, a declarat tehnicianul portughez cu prilejul unei conferinţe de presă la Cluj. 

CFR Cluj, liderul la zi, a obţinut trei victorii şi o remiză în meciurile de pregătire dinaintea reluării campionatului. În meciul din tur, de la Sibiu, clujenii s-au impus cu 1-0. CFR Cluj nu va putea conta în meciul de sâmbătă pe Andrei Mureşan şi Juan Emmanuel Culio, ambii suspendaţi. Vom apela la jucători care sunt pregătiţi să le ia locul şi vom încerca să alcătuim cea mai bună echipă. Mate Males şi Ovidiu Hoban sunt încă în perioada de recuperare, pentru că au avut parte de accidentări mai lungi, a adăugat Conceicao. 

Vezi şi: Praf saharian. ANM, cele mai noi date despre vreme

Rujeolă. Zeci de cazuri confirmate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel