CFR Cluj - FCSB, război după meci. Replică acidă pentru MM Stoica

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, se apără în fața acuzelor venite dinspre rivalii de la FCSB, care acuză o relație strânsă între echipa din "Gruia" și arbitrul Ovidiu Hațegan.

"A fost penalty la Benzar, am văzut și la reluare. Mingea a venit pe mână, care era îndepărtată de corp Dacă el nu punea mâna, mingea ajungea la Deac. Sunt circumstanțe clare de penalty!

Nu putem să-i răspundem lui Gigi Becali. Încă e o generație de conducători în fotbalul românesc care tot timpul vor să se remarce, să dovedească faptul că ei sunt cei mai importanți de la echipă, nu jucătorii sau antrenorii, așa cum ar trebui să fie. Arbitrii mai pot influența atunci când greșesc, dar nu o fac cu intenție, să fie clar!

Am votat inițial împotriva arbitrilor străini. După aceea, după apariția acelor declarații tendențioase, am spus să arătăm că nu avem interese, am revenit, am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri", a spus Mureșan, potrivit GSP.

[citeste si]

Replică pentru MM Stoica

"CFR e singura echipă care a făcut 10 puncte în Champions League. Unirea Urziceni a făcut 8, iar MM Stoica spunea că se retrage din fotbal dacă cineva mai face câte puncte a făcut echipa lui. Nu s-a retras din fotbal, nu s-a ținut de cuvânt. Dacă ești un om de cuvânt, cântărește-ți vorbele", a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel