CFR Cluj este noua campioană a României, după ce a învins U. Cluj cu 3-2

cfr cluj campioana
cfr cluj campioana

Derby-ul clujenilor, dintre Universitatea  și CFR  s-a terminat cu victoria CFR, cu scorul de 3-2.  CFR devine astfel noua campioană de fotbal a României, pentru a treia oară în istoria clubului.

[caption id="attachment_185335" align="alignnone" width="640" caption="Foto: GSP"][/caption]

Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte. A doua clasată în Liga I, FC Vaslui, în prezent cu 67 de puncte, poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

 CFR Cluj obţine, astfel, al treilea titlu de campioană a României din istorie, după cele cucerite la sfârşitul sezoanelor 2007/2008 şi 2009/2010, sub conducerea tehnică a lui Ioan Andone, respectiv Andrea Mandorlini.

 În palmaresul clujenilor mai figurează trei Cupe ale României, în 2008, 2009 şi 2010 şi Supercupa României în 2009 şi 2010.

Cristescu a deschis scorul vineri seară, în minutul 29, cu o lovitură de cap. În minutul 47, Cristescu mai marchează încă o dată. Mureşan înscrie pentru CFR, în minutul 50, iar Sougou egalează scorul în minutul 66. În minutul 89, Cadu înscrie din lovitură de pedeapsă și aduce un nou trofeu de campioană pentru CFR.

Echipele de start la meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, şi care se rejoacă din minutul 1, după ce a fost înreruptă la 8 mai:

 Universitatea Cluj: Bornescu - Popa, Galamaz, Szukala, Mendy - Cristescu, Hoban, Marinescu - Grozav, Cristea, Tony. Antrenor: Claudiu Niculescu

 CFR Cluj: Beto - Lionn, Cadu, Maftei, Camora - Hora, Peralta, Sare, Vranjes - Sougou, Ronny. Antrenor: Ioan Andone

 Meciul a fost arbitrat de croatul Ante Vucemilovici, ajutat de conaţionalii săi Dalibor Conjar şi Goran Pataki.

 Comisia de Disciplină a decis, vineri, 11 mai, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt, în minutul 27, în urma unei încăierări între jucătorii celor două echipe, să se rejoace începând din minutul 1, astfel că LPF a programat întâlnirea pentru vineri, 18 mai, la ora 21.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel