CFR Cluj. Edi Iordănescu, despre refuzul de a continua

Edi Iordănescu a fost demis după numai trei meciuri pe banca campioanei CFR Cluj. Patronul a încercat după decizie să-l întoarcă din drum, dar fiul fostului mare selecționer Anghel Iordănescu, a refuzat categoric.

„Am căzut de acord la o anumită sumă pentru rezilierea contractului și m-a sunat domnul Varga. Mi-a zis că a vorbit cu jucătorii, că s-a gândit mai bine și că vrea să rămân. A zis că este dispus să meargă mai departe cu mine și să lucrez cu viitoarea conducere. Dar i-am spus că nu sunt de acord, pentru că eu am venit cu o anumită echipă managerială. Și nu mi-a căzut bine faptul că au fost implicați jucătorii, chiar dacă mă onorează părerea lor. E vorba de autoritate. Și nu am fost de acord.

Era clar că noua conducere dorea altceva. Eu nu am fost alegerea lor. Când am venit, știam cine e la baza proiectului și că nu sunt dorit de toată lumea. Dar am crezut că pot schimba ceva cu stilul meu, cu devotamentul meu și cu munca mea", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel