CFR Cluj, doar 1-1 acasă cu Randers FC, în Europa Conference League

CFR Cluj - FC Botoșani, rezultat final. FCSB se apropie de echipa din Gruia
CFR Cluj - FC Botoșani, rezultat final. FCSB se apropie de echipa din Gruia

CFR Cluj nu a reuşit decât un egal în cel de-al doilea meci din Europa Conference League.

CFR Cluj a remizat acasă cu echipa daneză Randers FC, scor 1-1, în meciul disputat joi seara pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în Grupa D a competiţiei fotbalistice Europa Conference League.

Randers a condus după golul lui Alhaji Kamara din minutul 40. Claudiu Petrila a egalat în minutul 68.

Campioana României a fost departe de evoluţiile remarcabile din cupele europene din sezoanele trecute, când a întâlnit nume prestigioase ca Sevilla FC, Lazio Roma sau Celtic Glasgow, însă a salvat parţial impresia după un joc mai bun în ultimele aproximativ 30 de minute.

CFR Cluj a evoluat modest în prima repriză, reuşind cu greu să se apropie de careul advers, în faţa unei echipe cu mulţi jucători înalţi.

Randers a avut prima ocazie în minutul 3, dar portarul Cristiano Figueiredo a fost atent la şutul lui Ankersen. Kamara a fost periculos în minutul 22, iar în minutul 34 Manea a scos de pe linia porţii la o execuţie a lui Odey.

Burcă a fost destul de periculos cu o lovitură de cap la un corner (37). Portarul lui Randers a apărat şutul lui Păun (39).

Aproape imediat, Randers a înscris prin Kamara, nemarcat, la un corner (min 40).

CFR a legat mai bine jocul în debutul actului secund, dar oaspeţii au preluat câteva minute controlul meciului şi fost mai periculoşi, prin acelaşi Kamara (55), iar Cristiano Figueiredo a respins în corner şutul lui Kehinde (58).

Echipa lui Dan Petrescu a revenit în atac, iar portarul Carlgren a fost atent la şutul lui Bordeianu (61). Kehinde putea majora avantajul oaspeţilor, însă lobul său a nimerit transversala (64).

Petrila, introdus de câteva minute, a fost găsit de Deac şi şi-a valorificat viteza, marcând golul egalării în min. 68. Denis Alibec, intrat pe teren odată cu Petrila, a contribuit la această fază.

Cestor a trimis peste poartă la o fază fixă, în min. 74. Goalkeeperul lui Randers a atins o centrare a lui Florin Ştefan, mingea lovind bara (83).

Ambele echipe au căutat în final victoria, dar nu au reuşit să înscrie.

În primul meci din faza grupelor, campioana României a fost învinsă în deplasare de echipa cehă Jablonec (0-1), iar Randers a remizat acasă cu formaţia olandeză AZ Alkmaar (2-2).

Joi, Alkmaar a dispus pe teren propriu de Jablonec cu 1-0.

CFR va juca următorul meci din grupă împotriva lui Alkmaar, la Cluj, pe 21 octombrie, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel