CFR Cluj, campioană. Primul jucător care pleacă. Colos al Europei, ofertă

CFR Cluj-Malmo
CFR Cluj-Malmo

CFR Cluj a câștigat al 4-lea titlu de campioană în România. Deși ardelenii au anunțat întăriri, CFR își va pierde unul din cei mai constanți fotabliști, aflat pe lista unui club uriaș din Champions League.

Până să aducă întăriri, CFR poate pierde unul dintre cei mai constanți și mai buni jucători din acest sezon, informează GSP. Este vorba despre Cristi Manea, fotbalist care se va întoarce la Apollon Limassol.

E greu de crezut însă că fundașul dreapta de 20 de ani va rămâne la formația cipriotă. "Eu mi-aș dori să continui la CFR. Vom vedea ce va fi, încă nu pot să știu", a spus fotbalistul pentru, pentru sursa citată.

Pentru internaționalul român ar exista și o ofertă din Italia de la AS Roma, echipă care a terminat pe locul 3 în Serie A și va juca anul viitor în grupele Ligii Campionilor. Apollon deja discută cu italienii acest posibil transfer. "Știu și eu de acest interes. Dar încă nu este ceva concret, așa că mi-e greu să vorbesc", a spus fotbalistul.

Cristi Manea a fost fotbalistul U21 utilizat cel mai des de Dan Petrescu în acest sezon. Fundașul dreapta ar fi fost eligibil pentru această regulă și în sezonul următor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel