CFR Cluj, campioană. Dan Petrescu: În China i-am îmbătat pe toți!

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu s-a descătușat după ce a câștigat titlul de campioană cu CFR Cluj. Antrenorul a vorbit deschis despre cele mai grele momente, dar și despre performanța pe care a reușit-o în China, înainte să vină la CFR Cluj și să devină campion al României.

Dan Petrescu a anunțat că nu vrea să plece de la CFR Cluj. Totodată, acesta a transmis că deși echipa nu a jucat deloc spectaculos, stilul său defensiv l-a făcut campion.

Am un contract semnat, dacă nu vreau să-l respect, trebuie să plătesc o clauză mare, dacă voi fi dat afară, conducerea va trebui să plătească o clauză mare.

„În China, când am câștigat Cupa, nu știau băieții cum să se bucure, nu au câștigat nimic în viața lor. I-am îmbătat pe toți! La fel a fost și la Târgu Mureș, nu știau jucătorii ce să facă. Am avut norocul să merg la echipe care nu au câștigat niciodată un trofeu, dar la CFR e altfel, are deja 4 titluri. Oricum, în noaptea asta nu vreau să dorm!

Cel mai greu moment din cariera de antrenor a fost când am mers la Rapid, pentru că nu eram dorit. Au fost multe situații grele la CFR, mai ales acele egaluri din play-off, dar poate cel mai greu moment a fost după egalul cu FCSB de la București. Am intrat în vestiar și am luat fiecare jucător în parte: 'Măi, tu vrei să câștigi campionatul? Dar tu vrei?'. A fost o tactică de-a mea, mi-a fost un pic teamă că o să cedeze, dar toți mi-au răspuns că sunt pregătiți!”, a precizat Dan Petrescu, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel