CFR Cluj, adversar playoff. Surpriză de proporții în Europa

CFR Cluj
CFR Cluj

Luxemburghezii de la Dudelange au reuşit una dintre marile surprize ale turului al treilea preliminar din Europa League.

Aceștia au reușit să treacă de campioana Poloniei, Legia Varșovia, şi vor fi adversarii CFR-ului în play-off-ul competiţiei.

Învingători săptămâna trecută cu 2-1 la Varşovia, cei de la Dudelange nu erau creditaţi cu şanse mari de calificare în ciuda rezultatului foarte bun din tur. Legia a schimbat antrenorul, l-a adus pe Ricardo Sa Pinto, fost la Standard, în încercarea de a ieşi dintr-o situaţie teribil de complicată, dar calculele polonezilor s-au dovedit greşite şi o concluzie a putut fi trasă devreme, informează Prosport.

Meciul a început dezastruos pentru polonezi, iar luxemburghezii conduceau la un moment dat cu 2-0. Legia a reușit să egaleze pe finalul meciului, dar insuficient pentru calificare. S-a terminat 2-2.

Cu un lot în valoare de aproape  4 milioane de euro, Dudelange va fi adversarea CFR-ului în lupta pentru grupele Europa League, dublă în care campioana României începe mare favorită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel