CFR Cluj a învins Manchester United pe Teatrul Viselor

CFR Cluj - Man United
CFR Cluj - Man United

CFR Cluj a obținut o victorie istorică, 1-0, în fața lui Manchester United, pe stadionul Old Trafford, printr-un gol fenomenal marcat de Luis Alberto. Este prima victorie obținută de o echipă românească pe stadionul „Diavolilor Roșii”, victorie care însă nu a ajutat CFR-ul să obțină calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Doar zece minute au stat între CFR Cluj și o calificare istorică în optimile Champions League, ceea ce ar fi reprezentat o premieră pentru fotbalul românesc. Clujenii aveau nevoie de un rezultat mai bun decât Galatasaray în ultima partidă din grupă, pentru a termina grupa pe locul doi și pentru a merge mai departe în fazele eliminatorii ale Ligii. Până în minutul 80 acest lucru a părut realizabil, dar în acel moment turcii au preluat conducerea în meciul cu Braga, năruind speranțele clujenilor.

Astfel, cu zece puncte, CFR Cluj a terminat grupa pe poziția a treia - la egalitate cu Galatasaray, departajate de rezultatele directe - și a obținut calificarea în primăvara europeana a celei de-a doua competiții a continentului, Europa League.

Echipele de start: Manchester: De Gea - Jones, Wootton, Smalling, Buttner - Powell, Cleverley, Giggs - Welbeck, Rooney, Chicharito

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - G. Mureşan, Luis Alberto, Rui Pedro, Camora - Sougou, Bastos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel