CFR Cluj - Universitatea Craiova, rezultat final în ultima etapă a turului

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 0-0, marţi seara, pe teren propriu, în cel din urmă meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Cele două formaţii şi-au creat puţine ocazii de poartă într-un meci în care prudenţa a fost cuvântul de ordine. Universitatea a avut mai multe şanse de gol, prin Ivan Mamut (33), a cărui reluare din 7 metri, a fost respinsă cu piciorul de portarul Cristian Bălgrădean, prin Cristian Bărbuţ (84), care a tras la colţul scurt, fără probleme pentru Bălgrădean, fostul portar al Universităţii, şi Ovidiu Bic (89), care a şutat în transversală. Craiovenii au cerut gol la această fază, considerând că mingea a căzut dincolo de linia porţii, dar nici reluările de televiziune nu au putut da un verdict.

Campioana nu a avut niciun şut pe poartă, singura ocazie notabilă fiind lovitura de cap a lui Andrei Burcă (53), în urma unui corner executat de Ciprian Deac. Antrenorul Universităţii, Corneliu Papură, a primit al doilea cartonaş galben în min. 90+2, pentru proteste. La CFR a debutat în acest meci Mihai-Adrian Gîdea, schimbat în min. 9 cu Alex Chipciu.

Universitatea a terminat turul neînvinsă în deplasare, cu şase victorii şi două egaluri. Echipa din Bănie termină prima parte a campionatului pe locul al doilea, iar CFR pe trei. CFR are o singură victorie în ultimele patru meciuri de acasă, un egal şi două eşecuri, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel