Cezara Dafinescu, proiect cu Mihai Bendeac

Cezara Dafinescu, proiect cu Mihai Bendeac
Cezara Dafinescu, proiect cu Mihai Bendeac

Cezara Dafinescu este profesoară de bune maniere în ”Băieți de oraș”.

Cezara Dafinescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe plaiurile mioritice, va interpreta rolul unei profesoare de bune maniere în episodul șase al serialului "Băieți de oraș", difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Și de această dată, serialul "Băieți de oraș" vine cu foarte mult umor și un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale, care parodiază viaţa „băieţilor de oraş". Robi Roberto, personaj interpretat de Mihai Bendeac, și Malone, rol jucat de Vlad Drăgulin, pun la cale un plan diabolic de a câștiga bani mulți, cu ușurință.

Cea care îi ajută să-și ducă la capăt planul este chiar profesoara de bune maniere, interpretată de actrița Cezara Dafinescu. Aceasta face tot posibilul să-i transforme, în cadrul cursurilor sale, în adevărați gentlemani, ceea ce nu este deloc simplu.

Dacă Robi Roberto, Malone și Gina vor reuși să-și atingă țelul și să simuleze buna creștere, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1. Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția și în cel de-al șaselea episod al serialului "Băieți de oraș".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel