Cezar Preda tună și fulgeră. Decizie RADICALĂ: M-am săturat

Deputatul Cezar Preda a luat o decizie total neașteptată.

Se retrage de la conducerea organizaţiei PNL Buzău. Copreşedintele PNL, Dorin Bădulescu, a confirmat informaţiile privind retragerea deputatului Cezar Preda de la conducerea organizaţiei judeţene a liberalilor.

"M-am săturat. Vă spun cinstit, mă uit la voi aşa, nu ştiu cînd o să mai avem o conferinţă de presă împreună. Îmi iau lumea-n cap şi mă duc, şi-mi fac treaba unde cred eu că se poate face treabă. Am făcut, mă bat cu P.S.D. din anul 2000. Când am venit în politică, taliban în politica mare, aici în judeţ erau 7 parlamentari P.D.S.R. şi 3 P.R.M. Ca să ştiţi cum a stat judeţul ăsta. Ca să nu uite lumea şi m-am bătut cu ei. Au făcut orice ca eu să plec de aici. Şi ce să facă oraşul? Că şi cu mine-n coastă tot n-au avut nici un scrupul. Păi, când n-or mai avea pe nimeni în coastă? Vai mama noastră! Vai, mama lor!", a spus Cezar Preda joi în conferința de presă când a cerut mass-media să-l „scoată din ecuaţia alegerilor locale", scrie Sansanews.

De asemenea, politicianul a spus, la ședința CJEx a organizației judetene a PNL, în contextul în care la București se discută despre implementarea unei conduceri monocefale la vârful filialei Buzău, că el nu este dispus să-și asume o asemenea răspundere întrucât are însărcinări importante la nivel regional și central asfel că se retrage.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel