Cezar Preda: S-au unit PC, cu PNL şi cu PSD. Automat, PDL nu trebuie să stea singur

Deputatul PDL Cezar Preda a afirmat, luni seara la RTV, că partidul din care face parte trebuie să încerce, deși e târziu, o alianță electorală pentru a se opune alianței politice care formeaz USL, în alegerile care urmează.

"Părerea mea personală, ca un om care a fost în conducerea acestui partid atâta timp, vă pot spune că e deja târziu, dar era absolut necesar ca opusul unei alianţe politice să fie cel puţin o alianţă electorală. Aşa se procedează, aşa se aşează în bătălie forţele politice care să aibă aceeaşi greutate. S-au unit PC, cu PNL şi cu PSD, automat PDL nu trebuie să stea singur. Trebuia să încerce o alianţă electorală. Că acum e tâziu, se poate face... Părerea mea este ca forţele care compun actuala coaliţie ar trebui, cel puţin în alegeri, să nu se calce pe picioare, să nu se bată candidaţii între ei", a declarat Preda.

Democrat-liberalul Cezar Preda consideră că, "în general, nu te poţi bate cu o alianţă politică, decât dacă faci cel puţin o alianţă electorală", iar despre crearea "Mişcării Populare", discutată în PDL încă de anul trecut şi care urmează a fi lansată în martie, Cezar Preda a declarat că el nu a participat niciodată la asemenea discuţii.

Citește și:

Mișcarea Populară, noua coaliție PDL, UNPR, PNȚCD, PNG pentru alegerile de anul acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel