Cezar Preda: România a nu a avut niciun prim-ministru măscărici

Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda,  a declarat, luni seară,  că Victor Ponta nu a făcut, de când este premier, decât să apară la televiziuni şi să se comporte ca o ţaţă, el adăugând că România a nu a avut, de 22 de ani, niciun prim-ministru măscărici.

 "România a nu a avut, de 22 de ani, niciun prim-ministru măscărici. Au fost unii mai buni, au fost unii mai slabi, dar s-au prezentat cu declaraţii clare pentru ţară. Nu aştept de la domnul Ponta să ajungă la faza în care să facă o declaraţie clară, astfel încât românii să ştie ce îi aşteaptă", a spus Preda pentru Mediafax.

 El a arătat că Victor Ponta nu face decât să apară pe televiziuni "şi să se comporte tot timpul ca o ţaţă".

 Preda l-a criticat pe Ponta pentru afirmaţiile pe tema POSDRU. "Ar fi inadmisibil pentru un prim-ministru european şi nu numai să ieşi cu declaraţii de la sediul Guvernului pentru naţiune care să vizeze discuţii informale premergătoare unui act de la Comisia Europeană. Dar în cazul domnului Ponta nu se pune problema respectării unui astfel de comportament, deoarece, de când a preluat funcţia, nu a făcut decât să apară pe televiziuni şi să se comporte ca o ţaţă", a adăugat Preda.

 Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, că foştii miniştri ai Muncii Ioan Botiş, Sebastian Lăzăroiu şi Sulfina Barbu au dat cea mai mare gaură bugetului României pe care a identificat-o până în prezent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel