Cezar Preda (PNL) și Alexandru Rafila (PSD), de ACORD. Critici către Guvern: Copiii ăștia s-au trezit miniștri. Să PLECE!

Cezar Preda și Alexandru Rafila, critici la adresa miniștrilor din Guvern. ”Copiii ăștia s-au trezit miniștri”. Foto: captură România TV
Cezar Preda și Alexandru Rafila, critici la adresa miniștrilor din Guvern. ”Copiii ăștia s-au trezit miniștri”. Foto: captură România TV

Cezar Preda și Alexandru Rafila s-au arătat vehemenți în direct la un post de televiziune și au susținut că actualii reprezentanți ai ministerelor trebuie să își asume responsabilitățile, să vină cu soluții, dar și să justifice banii pe care îi cer în bugetul de anul acesta. 

Cezar Preda (PNL) și Alexandru Rafila (PSD) s-au aflat miercuri seara în direct la România TV, unde au comentat pe baza negocierilor din Guvern pentru proiectul de buget pe 2021 și fondurile alocate fiecărui minister în parte. 

”Trebuie să plece”

”E clar că situația impune o muncă și o responsabilitate. Cine nu-i pregătit în Guvern ca ministru să își asume responsabilitatea și să propună soluții, trebuie să plece. Chestii că cer mai mulți bani, că se supără că nu le-am dat cât au cerut... în ce bază s-a cerut? Care este justificarea fiecărui leu pe care îl cere un minister? Copiii ăștia s-au trezit miniștri și acum încep să ne spună câți bani ar vrea ei. Nu, domnule! Dacă discutăm despre criza prin care trece România, trebuie să avem oameni cu aplecare asupra problemelor și cu soluții propuse”, a declarat Cezar Preda. 

”Mie mi se pare că avem persoane calificate în România în sistemul de sănătate publică sau de asistență medicală, care pot să prezinte soluțiile, dar acestea trebuie și luate și asumate. Mi-a plăcut ce a spus domnul Cezar Preda, vedem că sunt niște copii care s-au trezit miniștri și care nu-și dau seama că au trecut din zona societății civile în zona executivului și se comportă la fel ca atunci când erau prin societatea civilă. Critică, nu își asumă nimic. Ori, în mod evident, este nevoie de asumare și de un plan care să țină lucrurile sub control. Din păcate acest lucru nu se întâmplă. Acesta este și motivul pentru care PSD a depus o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății pentru că așteptăm deja de o lună și jumătate și dânsul se pregătește să-și facă echipa sau să-și schimbe poza de pe Facebook. Nu știu dacă este de interes național”, a declarat Alexandru Rafila.

Sunt noi nemulțumiri în coaliția de guvernare, după ce patru ministere ar urma să primească bani mai puțini. 

VEZI AICI: Buget 2021. Miniștrii USR-PLUS, nemulțumiți de bani. Scandal în coaliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel