Cezar Preda (PNL) a izbucnit după declaraţiile lui Cioloş: În fiecare zi mai apare câte un ciudat din ăsta

Mihai Ciobanu / 13 iun 2019 / 19:49 Salveaza PDF Comentarii
Cezar Preda
Descriere foto: Cezar Preda

Liberalul Cezar Preda a izbucnit în emisiunea lui Lili Ruse de la România TV după ce a fost difuzat un fragment dintr-o înregistrare în care Dacian Cioloş spunea în ce condiţii ar fi dispus să vină la guvernare. 

"Eu sunt într-o situaţie chiar ingrată. Eu marţi am moţiune de cenzură. Suntem înnebuniţi să dăm acest Guvern jos. Eu când văd că unii sunt pisicuţi, se duc pe la Cotroceni şi redevin pisicuţi, alţii care nu sunt în Parlament ne explică că vor să ia numai o Românie roză, frumoasă, ei nu au nevoie de o Românie care are probleme. Eu sunt liberal. Marţi trebuie să pice acest guvern şi noi intrăm la guvernare, pentru că mie nu-mi dai o ţară frumoasă, cu creştere sănătoasă, fără cheltuieli, fără împrumuturi. Păi pe aia o ia oricine. Şi când ai o ţară aşa, nu mai ai nevoie nici de Cioloş nici de Preda. (...)

Avem cumva inflaţie 100%, avem greve de s-a oprit ţara, avem mişcări de disponibilăzări? Ce probleme? E un partid care şi-a dovedit incompetenţa şi a făcut greşeli majore. (n.r. - PSD). Marţi trebuie să punem punct, nu punem condiţii şi nu facem scenarii cum ne-ar fi nouă mai bine. Ne băgăm la treabă", a declarat Cezar Preda. 

"În fiecare zi mai apare câte un ciudat din ăsta care explică României cam cum vede el treaba. Doamnă, să ştiţi că o ţară roză nu o iau decât proştii. O ţară grea o iau oamenii politici adevăraţi şi niciodată un om politic adevărat nu fuge şi nu dă vina pe moştenirea care a fost nenorocită. Se duce şi se apucă de dreapta", a mai declarat Preda.

Ce declarase Dacian Cioloş

 

''Cred că putem funcționa câteva luni de zile cu un Guvern Dăncilă cu atribuții restrânse astfel încât să fim siguri că Guvernul nu mai ia măsuri care să coste românii. Varianta cu Guvern tehnocrat cu majoritate precară, nu știu cine s-ar lega la asta, neștiind pe ce sprijin poate să conteze în Parlament. Domnule, eu nu v-aș lăsa cu Guvernul Dăncilă nici două zile mai mult, dar soluția  pentru a instala un Guvern nou este să existe majoritate în Parlament. Modalitatea prin care se poate obține majoritate consistentă este să organizăm alegeri ca să legitimăm și să mobilizăm niște forțe politice ca să poată veni cu un program de guvernare pe care să îl pună în aplicare.''


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24