Cezar Preda: Paleologu să-şi ia cele două porumbiţe şi să candideze la Primăria sectorului 2

Duminică, într-o conferință de presă, liderul PDL   Buzău, Cezar Preda, ironizează conducerea partidului, spunând despre Udrea că nu ştie ce victorii a avut, despre Paleologu că ar trebui să-şi ia "cele două porumbiţe" şi să candideze la Primăria sectorului 2, iar despre Macovei să candideze la sectorul 5, unde lumea aşteaptă "omul moral"

"Spuneam eu, într-un interviu, că, după părerea mea, cel mai normal ar fi să candideze la Primăria Capitalei cel mai bine clasat, am zis eu doamna Udrea. Am primit un răspuns foarte tăios de la prietena şi colega mea, că nu acceptă sfaturi decât de la cei care au învins în cariera lor politică. Nu ştiu unde a câştigat ea. Am căutat şi nu am găsit", a declarat Cezar Preda.

El i-a ironizat apoi pe Teodor Baconschi şi pe Theodor Paleologu, spunând că acesta din urmă ar trebui să îşi ia "cele două porumbiţe" şi să meargă cu ele în parcul Plumbuita, unde să-i convingă pe oameni să îl voteze ca primar la sectorul 2 al Capitalei, relatează Mediafax.

"Schimbându-se conducerea partidului, plecând cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 şi ceva la sută, ca Preda cu 49 la sută, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valoroşi. De ce la sectorul 2 să nu candideze împotriva lui Onţanu domnul Paleologu? Îşi ia cele două porumbiţe, se duce cu ele în parcul Plumbuita şi acolo convinge pe toată lumea că este cel mai bun şi sigur va câştiga cu peste 50 la sută. În sectorul 4, nici nu mă gândesc ca domnul Piedone să aibă vreo şansă în faţa lui Baconschi. Domnul prim-vicepreşedinte (Teodor Baconschi -n.r.) se duce în parcul Carol, unde sunt lespezi ca în Hyde Park, unde poţi ţine discursuri politice, şi sunt ferm convins că îl va zdrobi pe Piedone din primul tur. În sectorul 5, unde toată lumea aşteaptă omul moral, cu acel ghid de carieră, cred că Monica Macovei îl va bate pe Vanghelie cu 80 la sută, pentru că Rahova şi Ferentari aşteaptă un om nou cu cod etic şi moral", a afirmat Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel