Cezar Preda nu exclude colaborarea cu UNPR, dar nu face cadouri în politică

Cezar-Preda
Cezar-Preda

Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, nu mai exclude o colaborare între PDL şi UNPR, dar nici nu este dispus să facă sau să primească cadouri în politică, în pofida faptului că preşedintele UNPR, Ion Vasile, declara, după anunţul lui Preda de a candida la şefia Consiliului Judeţean, că "nu vrea să mai audă de el".

Cezar Preda a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că este foarte posibilă reluarea colaborării cu UNPR, argumentând că nu este un trădător care să nu respecte un ”protocol scris și parafat pe undeva”.

"Bineînţeles că se mai poate colabora cu UNPR. N-am făcut nicio declaraţie belicoasă, nu am considerat că aveam de făcut cadouri în politică. Sunt oameni de vreo 20 de ani în politica asta modernă cu ghilimele, care sunt obișnuiţi să primească cadouri, eu n-am primit şi nu fac cadouri în politică. În rest e foarte posibilă colaborarea. Să vină să discutăm, să construim, dar am înţeles de la preşedintele UNPR că nu vea să mai audă, să mai discute cu noi. Poate şi-o reveni. N-am închis niciodată subiectul. E partenerul nostru de coaliţie la nivel guvernamental. Poţi să închizi o treabă personală, dar am alte probleme mult mai importante decât să mă gândesc la supărările unora sau nemulţumirile lor. Eu n-am trădat niciodată. Poate era o dorinţă personală a senatorului Ion Vasile, nu protocol scris şi parafat pe undeva", a afirmat Cezar Preda.

Declarația deputatului PDL a fost dată în contextul în care, săptămâna trecută, și-a anunțat candidatura la Consiliul Judeţean Buzău, în condițiile în care liderul UNPR, senatorul Ion Vasile a declarat că Cezar Preda a încălcat o înţelegere făcută la Buzău, dar şi la Bucureşti prin care liderul PDL Buzău trebuia să candideze la Primăria Buzău, iar Vasile la Consiliul Judeţean Buzău. Cu această ocazie, Ion Vasile a afirmat că rupe orice legătură cu între PDL şi UNPR și că nu va încheia niciun pact de neagresiune politică pe timpul campaniei electorale.

Citește și:

Cezar Preda și-a anunțat candidatura la CJ Buzău, încălcând înțelegerea cu UNPR

http://www.dcnews.ro/2012/03/cezar-preda-%C8%99i-a-anun%C8%9Bat-candidatura-la-cj-buzau-incalcand-in%C8%9Belegerea-cu-unpr/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel