Cezar Preda: E trist şi dureros ce a spus Traian Băsescu despre mine

Cezar-Preda
Cezar-Preda

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi,  că este "trist şi dureros" că Traian Băsescu se arată dezamăgit de el ca politician, însă consideră că nu este "grav", cum ar fi fost dacă şi-ar fi dezamăgit rudele, prietenii sau pe cei care l-au ales.

"E trist şi dureros, dar nu este grav pentru mine. Grav ar fi fost dacă mi-aş fi dezamăgit soţia, socrii, prietenii şi pe cei care m-au ales. În rest, nu ştiu ce doreşte preşedintele şi ce crede că poate schimba la mine, la felul meu de a fi", a spus Preda.

Reacția lui Cezar Preda vine după ce, miercuri seara, Traian Băsescu a declarat la "Nașul" că Preda este politicianul din PDL care i-a înşelat cel mai mult aşteptările, după ce a fost întrebat să nominalize politicianul  care l-a dezamăgit cel mai mult. "Cezar Preda. Nu-mi cereţi să vă dau explicaţii", a precizat președintele.

Deputatul PDL a afirmat că nu ştie ce l-a determinat pe preşedintele să aibă această reacţie, dar nu crede că ar avea legătură cu activitatea sa, ci mai degrabă cu "anumite poziţii ale sale care au fost apreciate a fi neconforme cu ce gândea" Traian Băsescu.

"Mai mult, să-l întrebaţi pe dânsul, dacă va mai aloca din timpul pus la dispoziţie de media ca şef al statului să discute tot despre persoana mea", a completat Cezar Preda pentru newsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel