Cezar Preda, atac la Băsescu pentru aparițiile prea dese la TV

preda
preda

Prim-vicepreşedintelui PDL, Cezar Preda, a avut o ieșire dură la adresa lui Traian Băsescu. Deputatul de Buzău este nemulțumit că nu mai apucă să-și spună proiectele elctorale la postutile Tv din cauza prezenței repetate ale președintelui Traian Băsescu care monitorizează timpii de antene la ore de vârf.

Preda a povestit în conferinţa de presă că a apucat să apară într-o emisiune electoral pe un post naţional însă nu a putut spune decât două fraze, deoarece toată emisiunea a fost dedicată preşedintelui Traian Băsescu, scrie pesurse.ro.

”M-am dus la Bucureşti, luni, să îmi prezint două proiecte, a intrat preşedintele 50 de minute şi nu am mai prezentat nimic. Am spus şi eu două fraze pentru că m-a întrebat ce cred despre ce a spus preşedintele. M-am întors cu hârtiile acasă. Acum sunt invitat şi în seara asta, la Striblea, la Turcescu. Nu frate, dacă iese preşedintele la ora 5 şi mă duc acolo fără să spun vreun proiect. (…) Ori Ponta, ori Antonescu, ori Traian Băsescu dacă ies la 5, de ce să mă mai duc la 7 să vorbesc de campanie, că vorbesc de ce au zis ei. Asta a fost campania României”, a declarat Cezar Preda, candidat ARD într-un colegiu din Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel