Cezar Preda: Analizele de papuci vor sfârși rău pentru miniștrii lui Ponta

cezar_preda
cezar_preda

Prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda consideră că presa ar trebui să depășească ”analiza jurnalistică”, referitoare la cheltuielile de protocol ale fostului premier Mihai-Răzvan Ungureanu, dezvăluite de Jurnalul Național, și atrage atenția că ”toate aceste analize de papuci și capace de toaletă vor sfârși rău pentru miniștrii actuali”.

Întrebat cum comentează acuzaţiile potrivit cărora guvernul Ungureanu a alocat 10 miliarde lei vechi pentru protocolul premierului băuturi fine sau chiar produse de îngrijire personală, precum deodorante, plasturi, creme, picături pentru ochi, papuci, etc, după cum a dezvăluit "Jurnalul Naţional", prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, a arătat că există alte probleme, care merită atenția presei.

,,Am văzut că prima dată s-a început cu toaletele şi cu capacele de la WC, am înţeles. Acum s-a ajuns la papuci de casă. E, poate depăşim această analiză ziaristică şi ajungem la blocarea fondurilor europene. Şi să ne spună domnii miniştriii ai noştri faţă în faţă cu domnii miniştri actuali cum rezolvăm această problemă. Şi atunci vom vedea care sunt buni, sau care au fost răi”, a comentat Cezar Preda.

,,Toate aceste analize de papuci şi de capace de toaletă vor sfârşi rău pentru miniştri actuali ai guvernului Ponta pentru că una este imaginea pe care şi-o crează un ministru care poate să fie nesatisfăcătore în ceea ce priveşte opinia publică ca prezenţă şi alta este ce face în interiorul ministerului”, a atras atenția prim-vicepreședintele PDL, citează NewsIn.

Cezar Preda arată că suma de 10 miliarde de lei cheltuită de către fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu pentru protocol nu îi spune nimic , având în vedere că a fost prim-ministru al unei țări cu 22 de milioane de locuitori.

,,Iar cheltuielile de protocol pe care le spuneţi dumneavoastră de 10 miliarde de lei, adică de 250.000 de euro vreţi să spuneţi la nivelul unui prim ministru al unei ţări de 22 de milioane de locuitori mie nu îmi spune nimic. Şi sunt ferm convins, stimată doamnă, (o ziaristă - n.r.) când vom face analizele de protocol ale domnului Ponta vei vedea că această sumă a fost o sumă infimă. Pentru că domnul ministru Ungureanu nu avea nici veleităţi să se plimbe cu maşini ecologice, nici veleităţi să se ducă pe la concursuri de auto, nici veleităşi să facă poze de familie pe la PE”, a punctat democrat-liberalul.

În concluzie, Cezar Preda consideră că dezvăluirile privind cheltuirea celor 10 miliarde de lei pentru protocolul premierului Ungureanu, în cele 78 de zile de guvernare, sunt doar speculații jurnalistice: ,,Nu vreau să intrăm într-o polemică. Nu puteţi să spuneţi nici unui român indiferent cât de rău-voitor ar fi faţă de domnul prim-ministru Ungureanu că acest om a cheltuit 10 miliarde de lei vechi pentru igiena personală a domniei sale. Poate să fie o speculaţie de presă”, a explicat Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel