Un artist cunoscut s-a înscris în PSD

Cântăreţul Cezar Ouatu, cunoscut după ce a reprezentat România la Eurovision în 2013, s-a înscris, miercuri, în organizaţia PSD Ploieşti, declarând că a luat decizia în mod "dezinteresat".

"Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, nici dintr-un punct de vedere strategic, sau interesat, oportunist. Efectiv este un crez şi principiile şi spiritul social-democrat de egalitate, şanse, echitate, solidaritate m-au făcut să mă asociez şi să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician", a spus artistul, citat de Agerpres.

El a precizat că decizia pe care a luat-o nu a fost una "pripită" şi a intrat în PSD "de bună voie şi nesilit de nimeni".
 
Întrebat dacă nu se teme că imaginea sa ar putea avea de suferit prin asocierea cu un partid, cântărețul a admis că acest lucru este posibil, arătând totuşi că trebuie să se facă o disociere între Cezar Ouatu artistul şi membrul de partid.
 
"Se poate. Depinde de integritatea fiecărui admirator al artistului Cezar Ouatu. Este important să existe o disociere între artistul Cezar Ouatu şi membrul de partid al PSD", a precizat cel care a reprezentant România la Eurovision în 2013.

Vezi și: Cezar Ouatu, nemulțumit de Eurovision 2014: Nu aveau ce să caute în concurs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel