EXCLUSIV  CExN PSD. Niculae Bădălău, a treia cale: Baronii și comunicatorii, gruparea momentului

O a treia tabără, extrem de puternică, se afirmă în PSD. 

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a evocat prima oară, sâmbătă, pentru DCNews, a treia cale din PSD. Este tabăra lui Niculae Bădălău, care vrea conservarea situației din prezent din PSD: Liviu Dragnea-președinte, Mihai Tudose- premier.  

Din acest grup, al lui Niculae Bădălău fac parte Adrian Țuțuianu, Marian Oprișan, baronii din Gorj, Dolj, Caraș-Severin, Vaslui, Tulcea și Giurgiu, în principal. 

Comunicatorii PSD, în tabăra lui Bădălău

Totodată, din această tabără fac parte și Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, și un puternic comunicator al partidului, dar și tot grupul de comunicatori: Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea, Adrian Dobre și Ecaterina Andronescu.

[citeste si]

Gruparea lui Bădălău reprezintă o a treia cale. Mesajul care va fi dat este: ”Potoliți-vă! Dacă nu, vă potolim pe amândoi!”. Amândoi fiind și formula mesajul Gabrielei Firea. Primarul Capitalei, prin semnalul dat astăzi, pare că se duce spre tabăra Bădălău. Nu se știe dacă se va alătura taberei, dar mesajul e pe același principiu: amândoi sunt de vină, amândoi să câștige. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel