CExN PSD. Liviu Dragnea: Vor fi reînființate departamentele PSD

Reînfiinţarea departamentelor PSD, dar şi finalizarea imediată a unui concept unitar de comunicare au fost aprobate vineri de Comitetul Executiv Naţional al PSD, a anunţat, la finalul şedinţei, preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. 

"A fost un Comitet Executiv Naţional în care am discutat în special de chestiuni de organizare internă. (...) Până săptămâna viitoare, preşedintele Consiliului Naţional, Mihai Fifor, va prezenta spre aprobare lista cu departamentele - se reînfiinţează departamentele PSD-ului. De asemenea, am discutat mult despre gestiunea carierei în partid, despre structura calitativă a membrilor. Va fi o analiză realizată în perioada următoare; de asemenea, modul în care se evidenţiază numărul membrilor de partid şi pregătirea fiecăruia", a detaliat Liviu Dragnea. 

O altă temă a discuţiilor s-a referit la comunicarea internă şi la cea externă, atât la nivel naţional cât şi la nivelul fiecărui judeţ, dar şi la comunicarea online. 

Potrivit liderului PSD, comunicarea este una "haotică". 

"E comunicare haotică la nivel judeţean, în sensul că nu este structurată şi asta nu e doar din vina colegilor din judeţe, ci este şi din vina centrului. Cred că săptămâna asta reuşim să finalizăm un concept de comunicare unitar şi eficient, în care ceea ce se întâmplă la nivel parlamentar, politic, guvernamental să nu fie umflat, nu rostogolit, ci prezentat exact în lumina reală. N-au mai organizat conferinţe de presă, aşa cum trebuie să fie organizate. Care se organizează nu sunt bine structurate, prezenţa la emisiunile locale nu este bine pregătită. Şi asta înseamnă că începând de săptămâna viitoare, după CExN-ul următor şi întâlnirea şi cu Guvernul şi cu parlamentarii o să avem un sistem de comunicare eficient, o să revenim la cel din 2016 care s-a dovedit a fi foarte eficient", a arătat el. 

Altă temă discutată la CExN al PSD de la Neptun s-a referit la activitatea parlamentarilor din teritoriu. 

"S-au ridicat şi câteva chestiuni are ţin de administraţie. (...) Am discutat, de asemenea, despre activitatea pe care trebuie să o aibă parlamentarii în judeţe - să fie mult mai implicaţi şi să aibă un program de activitate mult mai structurat. De asemenea va începe o analiză serioasă a fiecărei organizaţii locale atât în ceea ce priveşte priveşte performanţele politice, şi nu numai, cât şi în ceea ce priveşte demararea unui proces de deschidere a partidului, aşa cum a fost la începutul anului 2016 şi săptămâna viitoare vom decide şi acolo unde este cazul - mai sunt câteva conduceri interimare - care sunt datele pentru alegerile interne", a spus preşedintele PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel