CExN PSD. Liviu Dragnea, declarații înainte de o ședință cheie

Reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD are loc miercuri, pe ordinea de zi fiind în principal evaluarea secretarilor de stat. Liviu Dragnea a făcut o serie de precizări înainte de ședință.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, reafirmase luni că la şedinţa CExN de miercuri va urma să fie discutată evaluarea secretarilor de stat şi că nu are de gând "să execute pe nimeni". El a adăugat că Guvernul va fi cel care va propune restructurarea sau comasarea unor instituţii.

Miercuri, 14 februarie, a făcut noi declarații. "Nu e o ședință puțin importantă. Vom avea o evaluare a secretarilor de stat și propunerea încetării activității unora dintre ei. Voi propune organizarea unui Congres al PSD", a spus Liviu Dragnea.

"Ce decizie să luăm? Să le dăm premii celor de la Ploiești?"

Întrebat dacă consideră că Laura Codruța Kovesi mai este îndreptățită să conducă DNA, a spus că nu își dorește să vorbească despre acest lucru.

"Ce decizie să luăm? Să le dăm premii celor de la Ploiești? Eventual niște medalii... Nu", a mai spus Dragnea. "Ce nu am înțeles eu este de ce nu s-a pornit o anchetă penală instantaneu. Dar, probabil, nefiind jurist, nu înțeleg", a zis liderul PSD.

VEZI ȘI Dragnea: Codrin Ștefănescu vorbește cam mult și cam rău

Comasare DNA - DIICOT

"Noi n-am discutat niciodată despre asta (n.r. comasare DNA - DIICOT). De ce să se comaseze? Nici vorbă de așa ceva", a declarat liderul PSD.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel