CExN PSD. Gabriela Firea: Sinucidere politică pentru PSD

Foto Facebook / Gabriela Firea
Foto Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a afirmat că faptul că sunt frământări în PSD fără nicio motivație clară este ”o sinucidere politică”. 

”Consider că este o sinucidere politică faptul că în PSD sunt frământări care nu au până la urmă o motivaţie foarte clară şi foarte exactă”, a spus Gabriela Firea la Palatul Parlamentului, înainte de CExN. 

Primarul Capialei a adăugat că a exprimat unele nemulţumiri, pe altele le-a păstrat pentru ea, ”dar de aici şi până la a ajunge să organizăm un puci este cale foarte lungă”.

”Guvernele nu ne-au sprijinit”

”Întotdeauna când am avut nemulţumiri şi ele au fost întemeiate le-am exprimat şi, în general, s-au referit la faptul că sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate, în premieră Bucureştiul a fost câştigat din punct de vedere politic de şapte primari şi, din nefericire, Guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria, culmea, Guverne susţinute în Parlament de coaliţia PSD-ALDE, nu ne-au sprijinit. Noi nu dorim nimic pentru activitatea noastră personală, noi nu am solicitat avantaje proprii, ci proiecte concrete, de amploare, pentru Capitala României”, a spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel