CExN PSD, duminică. Vicepreședintele partidului, informații din interior

Doina Pană
Doina Pană

Vicepreședintele PSD, Doina Pană, a vorbit, la Antena 3, despre ce se va discuta în ședința Comitetului Executiv de astăzi, dar și despre atacurile la adresa liderului social-democraților.

Manevre pentru debarcarea președintelui Camerei Deputaților au existat și anul trecut. Nimic nou. Atacuri sunt în permanență, e disperarea mare. Urmează doi ani electorali, cu alegeri importante.

E prima ședință pe acest an. Ave subiecte foarte importante. Discutăm despre buget, despre cum ne organizăm pentru alegerile europarlamentare. Suntem un partid serios și cu seriozitate ne parcurgem drumul înainte., a declarat Doina Pană la News Magazine, de la Antena 3.

Legat de posibilitatea discutării subiectului alegerilor prezidentiale în cadrul CEx de astăzi, Doina Pană a declarat că este prea devreme pentru a se vorbi despre acest lucru: Avem legi importante de votat. Pentru discutarea candidatului la prezidențiale este prematur să vorbim, deocamdată bat la ușă europarlamentarele

Ce a însemnat poza publicată de Lia Olguța Vasilescu cu Manda și Dragnea?

O întâlnire între vechi membri PSD nu poate înseamna neapărat negociere, ci și prietenie. 

Referitor la dorința lui Tăriceanu de a candida la prezidențiale și dezbaterea acestei teme, Doina Pană a declarat că ar putea exista acest subiect de discuție, dar nu se știe ce vor hotărî.

E posibil să fie acest subiect. Avem o apreciere deosebită pentru domnul Tăriceanu. Nu știu ce vom hotărî. În momentul în care vom stabili, vom alege opțiunea, ori are fiecare un candidat propriu ori mergem pe un candidat comun.

 Va fi dată Firea afară din PSD?

"Eventuala candidatură a doamnei Firea nu încurcă planurile PSD. Doamna Firea ar trebui să își vadă de planurile de la București, cum a și declarat, dar oricine e liber să candideze. Nu văd de ce ar fi dată afara din partid doamna Firea. A făcut mai multă gălăgie decât face acum și nu s-a intamplat asta", a declarat Doina Pană la News Magazine.

Vezi și: PSD, sondaj publicat înaintea CEX-ului. Îl vizează pe Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel