Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  CExN PSD. Dragnea-Tudose, conflict. Trei lideri, absenți. PSD, semnal clar

După două ore și jumătate de ședință informală, s-a decis: joi va fi CExN al PSD. Se anunță o ședință cu scântei atât pentru Liviu Dragnea, președintele PSD, cât și pentru premierul Mihai Tudose. 

Ceea ce nu s-a spus în spațiul public este că trei oameni-cheie au lipsit astăzi de la ședința informală din PSD. Ei sunt Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu și Marian Oprișan. Cei trei lideri au fost de partea lui Liviu Dragnea în conflictele anterioare cu Victor Ponta, Valeriu Zgonea și ulterior cu Sorin Grindeanu, având acțiuni decisive în favoarea liderului PSD.

De această dată, Liviu Dragnea a fost susținut de Niculae Bădălău și Paul Stănescu, în timp ce alături de Mihai Tudose a fost Marcel Ciolacu. 

[citeste si]

Surse din partid au spus pentru DCNews că secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu a spus că nu participă la acest stabor. 

Conflictul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose este de natură să afecteze întreg partidul, iar liderii PSD le transmit celor doi să-și rezolve problemele și neînțelegerile, fără a implica PSD sau Guvernul.

Semnalul dat de către cei trei lideri absenți astăzi de la ședință este că partidul respinge acest conflict, nu se împarte între susținătorii unuia și altuia, consideră că ambii greșesc și sunt responsabili, iar la CEx-ul de joi e posibil să fie avertizați și Dragnea și Tudose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel