CExN PSD. Doina Pană: Nu e ușor de lucrat cu Dragnea

Doina Pană
Doina Pană

Vicepreședintele PSD Doina Pană a declarat că nu este ușor de lucrat cu Liviu Dragnea și susține că are o poziție clară cu privire la actuală luptă din interiorul partidului.

Doina Pană a declarat că, din partea ei, există o susținere toată pentru actualul președinte al PSD și a Guvernului. Cu toate astea, vicepreședintele partidului a declarat că nu este ușor să lucrezi cu Liviu Dragnea și susține că mai sunt unele lucruri de corectat.

"Eu nu am avut nemulțumiri?"

"Partidul va ieși întărit după ședința de azi, chiar dacă unii vor avea nemulțumiri. Credeți că de 14 ani, de când sunt membru PSD, eu nu am avut nemulțumiri? Poate că le-am avut chiar de curând. Vreau să fac o precizare, nu e ușor de lucrat cu Liviu Drganea, dar în același timp nu poți să nu vezi tot ce s-a întâmplat cu acest partid de când e Liviu Dragnea la conducere. Am câștigat cu un scor zdrobitor alegerile în baza unui program de guvernare care a fost coordonat de Liviu Dragnea. Apropo că vorbim de frustrări, vă dați seama ce frustrări are Liviu Dragnea în momentul în care câștigă alegerile cu un program pe care l-a coordonat și nu poate fi prim-ministru? Nu mai intru în detaliu de ce. (...) Nu a existat niciodată să nu poți să te duci să îi sesizezi o problemă. Nu a existat niciodată să nu ia în calcul o discuție pe acea problemă, acum că nu ne întâlnim toată ziua bună ziua, poate că ar trebui să ne întâlnim mai des, da susțin și au acest lucru" a spus Doina Pană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel