CExN PSD. Daniel Zamfir (PNL): Sunt convins că mulți mă vor ocări

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir, a lansat un apel pentru liderii PSD înainte de ședința crucială care urmează să aibă loc luni la ora 16:00.

"Sunt convins că mulți dintre membrii PSD mă vor ocări că mă bag in probleme interne ale partidului lor. Ca liberal, care iubește democrația, precum și drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor, n-aș fi făcut asta dacă nu consideram că este vital ca partidul care l-a propus premier să-i ceară explicații dlui Tudose, în legătură cu blocarea Ordinului ANRM emis pe 22 decembrie 2017, prin care se actualiza prețul de referință la gaze naturale. Eu sunt convins că toată lumea a înțeles că actualizarea prețului de referință nu înseamnă în niciun caz creșterea prețului la gaze, ci pur și simplu, Statul Român ar încasa redevența la prețul la care se vând azi gazele, adica ar încasa dublu decât o face din 2008 încoace! Poate îl întreabă cineva din CEX-ul PSD pe Tudose, ale cui interese le apără, și mai important, in numele cui își asumă premierul ca Statul Român să piardă sute de mii de euro pe zi?

[citeste si]

Asta dacă le pasa vreun pic de țara asta și nu doar de luptele lor interne, că iată, au trecut deja trei săptămâni de când am vorbit public despre ordinul cu pricina și nu l-am văzut nici pe Liviu Dragnea și pe alt lider PSD să ia foc...", a fost mesajul transmis de Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel