CExN PSD componență Guvern. Codrin Ștefănescu, întrebare pentru TOȚI miniștrii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit la Antena 3 despre viitorii membri din Guvern.

El a spus că fiecare ministru trebuie să răspundă la o întrebare cheie: are sau nu vreo legătură cu Serviciile.

"Luni, la CExN, când vom discuta despre componența Guvernului, fiecare ministru, pe lângă chestiunile tehnice, va fi întrebat încă o dată: 'dragă colegule sau colega, faci parte din structuri? Ai fost cumva vreodată abordat/ă? Ești colaborator? Ești acoperit?'. Toate răspunsurile trebuie să fie ferme în fața CExN. Altfel nu primesc avizul nostru", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis a ales stabilitatea prin desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcţia de prim-ministru.

[citeste si]

"Preşedintele a acceptat, aşa cum aţi văzut, propunerea noastră şi a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României. Preşedintele a ales stabilitatea în ciuda presiunilor partidelor din Opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România, preşedintele a vrut să evite asta. PSD va guverna, împreună cu ALDE, în baza mandatului obţinut prin votul românilor, pentru a îndeplini programul de guvernare şi pentru a împlini aşteptările românilor", a afirmat Dragnea într-o declaraţie de presă susţinută alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel