CExN PSD. Codrin Ștefănescu: Sper ca jocurile să nu fie făcute

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a făcut declarații înainte de CExN al PSD. 

”Trebuie să ieșim de aici mai întăriți, nu mai dezbinați” este mesajul lui Codrin Ștefănescu.

”Pe acest om, adică președintele noi l-am susținut să ajungă președinte, să dea câteva bătălii foarte puternice în interior, și am crezut tot timpul în camaradul Liviu Dragnea că va ține cont de lucrurile astea și de direcție. Să țină cont și astăzi și la Congres de aceste lucruri. Sper să țină cont de vocile critice, de vocile foarte puternice în ceea ce privește bătălia cu statul paralel. De aia e o competiție corectă, să aibă șansa să-și depună candidatura și Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae, oamenii ăștia trebuie să aibă șansa să poată să-și depună candidaturile pentru funcțiile de vicepreședinți. Eu sper ca jocurile să nu fie făcute. În mine, veți avea tot timpul o voce care va spune exact cum stau lucrurile” a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD. 

El a adăugat că sunt oameni care ”sabotează programul de guvernare”, cu referire la afirmațiile făcute la Gabriela Firea. 

Explicații Liviu Dragnea

”Eu nu îi voi cere explicaţii personal. Eu cred că e dator el să dea explicaţiile astea în interiorul partidului, să explice câte întâlniri de genul acesta a avut, de ce le-a avut şi în ce context. Poate, pur şi simplu, a fost obligat să participe. Poate a participat din plăcere. Lucrurile astea trebuie să le spună în interiorul partidului, pentru noi. Pe urmă trebuie să le spună, probabil, public. În orice caz, am înţeles că vrea să vină la Comisia de control SRI, unde are foarte multe lucruri de spus, după declaraţiile lui Maior. Într-adevăr, Maior nu a spus spus aproape nimic din ceea ce ştie, nu a răspuns foarte corect la două întrebări esenţiale legate de cum s-a dat ordin pentru facerea dosarului lui Klaus Iohannis şi pentru a-l scoate din cursă pe Iohannis înainte de a fi candidat. Nu s-a dat explicaţie despre cum s-a făcut la ordin dosarul lui Eduard Hellvig, pe vremea aceea ministru, secretar general PNL, azi şef al SRI. La fel, nu s-a răspuns la cum s-a dat ordin pentru ca Horia Georgescu, fostul şef al ANI, şi echipa să facă dosare la mii de primari PSD şi PNL - pe vremea aceea în USL şi la alte sute de oameni din conducerea celor două partide la nivel central şi judeţean”, a mai afirmat Codrin Ştefănescu, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel