EXCLUSIV  CExN PSD. Codrin Ștefănescu dezminte ultimele informații: Nu ne batem joc

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a infirmat, pentru DCNews, informațiile de ultimă oră potrivit cărora ședința CExN a PSD de astăzi nu ar mai avea loc. Unele televiziuni au transmis că ședința va fi mutată vineri. Această informație nu este confirmată din partid, din contră. Codrin Ștefănescu anunță o ședință dificilă astăzi, cu discuții, dar de la care se așteaptă la un final de necontestat. 

”Nu s-a anunțat nimic în sensul acesta (amânării CExN pentru vineri, n.r.), colegii deja au venit în București, unii sunt pe drum pe iarna asta, nu ne putem bate joc de ei.” a spus Codrin Ștefănescu, pentru DCNews, infirmând astfel informațiile potrivit cărora CExN al PSD nu ar mai avea loc astăzi, informații pe surse transmise de posturi de televiziune. 

[citeste si]

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că ”Azi ar trebui să ieșim din ședință cu lista întregului cabinet Dăncilă. O să avem discuții și județele vor veni probabil și cu propuneri. În funcție de aceste propuneri, vom vota, îi vom anunța și cei de la ALDE despre lista noastră, lista lor a rămas neschimbată. Aceasta va fi propunerea pe care o vom face Vioricăi Dăncilă, ca prim-ministru desemnat. Dacă încheiem discuțiile astăzi, săptămâna aceasta comisiile de specialitate pot să înceapă deja audierile miniștrilor, astfel încât ca săptămâna viitoare, în 29 ianuarie, să avem votul în plen și să ne apucăm de treabă. Prin urmare, știrile că am amâna un CEx de o asemenea importanță nu se confirmă, pentru că suntem contratimp. Trebuie să finalizăm discuțiile cât mai repede, miniștrii trebuie să depună și jurământul, să treacă prin toată procedura. 

”Majoritatea decide”

Sigur, nu va fi o ședință ușoară astăzi. Vor exista discuții pro și contra vizavi de componența Guvernului, dar, ca de obicei, deciziile se iau prin vot, majoritatea decide. Alte surprize nu sunt. 

Vom avea un Cabinet 100% civil. Numele din acest Guvern nu pot fi atacate. Nu va exista niciun fel de obiecție când vom ieși cu lista finală votată în CEx. Așa cum a spus presa, va fi un Guvern 100% fără epoleți și fără nici cea mai mică urmă de îndoială.” 

CExN al PSD va avea loc astăzi la ora 16:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel