CExN. PSD, VOT DEMISII Shhaideh, Cuc, Plumb. Lovitură pentru Tudose

Trei miniștri și-au pus demisiile pe masă în CExN al PSD. 

UPDATE: Ședința s-a încheiat la ora 23:30. Votul privind demisiile celor trei miniștri nu a fost reluat. Cuc, Shhaideh și Plumb au rămas fermi pe poziție și au afirmat că demisionează din Guvern. Toți liderii care ies la declarații spun că ”demisia este unilaterală” și afirmă că nu a fost un conflict între Tudose și Dragnea. Vineri va fi un nou CEx. 

UPDATE: Ședința s-a reluat la ora 23:10. Mihai Tudose amenință cu demisia dacă nu vor fi remanieri. 

UPDATE: Sursele DCNews confirmă cele spuse de Marius Pieleanu. Acum se supune la vot dacă vor fi sau nu luate în considerare demisiile celor trei miniștri. Luările de poziție din CExN au fost împotriva demisiilor. 

UPDATE: ”Se va vota rămânerea sau plecarea celor trei miniștri. Au fost în jur de 20 de luări de poziții, toate, la unison, au respins plecarea, în special a celor două doamne, din funcțiile de miniștri”, a precizat Marius Pieleanu, la Antena 3. ”Opiniile sunt că va fi un vot majoritar de respingere a demisiilor” a adăugat acesta. ”Aceleași surse îmi spun că Mihai Tudose va trebui să aleagă între a rămâne în actuala formulă guvernamentală sau a pleca”, a conchis Pieleanu. 

Miniștrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc și-au pus demisiile la decizia PSD, iar partidul le-a RESPINS. 

Premierul Mihai Tudose este cel care a cerut remanierea guvernamentală. Liviu Dragnea s-a opus demisiilor celor trei miniștri. 

Partidul a votat împotriva demisiilor celor trei. În aceste momente, se reia un nou vot de clarificare prin care liderii PSD din CExN să voteze dacă-i susțin pe miniștrii Cuc, Plumb și Shhaideh, potrivit Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel