Alătură-te comunității!
CExN. Pieleanu, informații din PSD: Prostie și trădare

Roxana Neagu / 22 ian 2018 / 15:10 Salveaza PDF Comentarii

Marius Pieleanu a spus, astăzi, la Antena 3, ultimele date din PSD cu privire la noul Guvern. 

”Ședința CEx-ului se va desfășura având ca temă centrală identificarea unor profile de secretari de stat. Se încearcă o scădere și o regândire a conceptului și o realocare mai corectă pe zone și provincii geografice, pe criterii meritocratice.” a afirmat Marius Pieleanu, la Antena 3. 

El a adăugat: ”A doua chestiune presupune o mai riguroasă analiză a propunerilor Organizaților Județene pe portofolii, pe prim-ministru”. 

”Prostie sau trădare”

”Încă e fluidă situația cu Ministerul Transporturilor, cu ministerele folosite din prostie și trădare cum ar fi dl Dobre de la Constanța, dl Dunca de la Brașov, domnul Petrea.” a mai spus sociologul. 

Tehnocrat de stânga la PSD? 

”La Ministerul Educației, după o analiză serioasă vom avea un profil de ministru care se pare că nu are legătură cu PSD. Ultima opțiune e un om din afara partidului, cu un CV foarte adecvat, cu idei de stânga, nu de dreapta. E în continuă fluiditate, dar există o oarecare certitudine. Ecaterina Andronescu și Liviu Pop sunt în continuare opțiune. Ideea care prevalează acum e că e de preferat un om din afară, care să aducă un suflu nou.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11