CExN. Decizii cruciale în PSD luate luni

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni, conform unui anunţ făcut de preşedintele executiv al formaţiunii, Niculae Bădălău, cel mai probabil urmând să fie nominalizat un nou ministru al Apelor şi Pădurilor, după ce Doina Pană a demisionat săptămâna trecută.

Şedinţa va avea loc la sediul partidului din Kiseleff şi va începe la ora 14,00.

Pe 3 ianuarie, Bădălău afirma că înlocuirea Doinei Pană ar trebui hotărâtă la reuniunea conducerii partidului, dar, având în vedere că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat o restructurare a Guvernului, este posibil ca acest portofoliu să treacă la Ministerul Mediului.

'În mod normal, pentru înlocuirea sa ar trebui întrunit CEx-ul PSD, dar ţinând cont că domnul preşedinte Dragnea a anunţat o restructurare a Guvernului înainte, în 2017, probabil va discuta cu premierul şi cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc şi cum dorim să arate noul Guvern. Din ce înţeleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puţine. E posibil ca acest minister să treacă la Mediu', declara Bădălău pentru Agerpres. Nominalizarea unui nou ministru pentru acest portofoliu în Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost anunţată săptămâna trecută şi de Liviu Dragnea.

'Îi mulţumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! #RadarulPadurilor, Codul #silvic, diminuarea defrişărilor ilegale, toate acestea şi multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare', a scris Dragnea atunci pe Facebook. În Comitetul Executiv Naţional al PSD s-ar putea discuta şi despre o eventuală restructurare a Guvernului. Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat miercurea trecută, invocând motive de sănătate. Doina Pană a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel