CExN al PSD a votat pentru moţiunea de cenzură

Comitetul Executiv Naţional al PSD a reconfirmat, luni, printr-un vot unanim, decizia de a depune şi de a susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc, hotărârea iniţierii suspendării preşedintelui Băsescu fiind amânată "din decenţă".

Preşedintele Victor Ponta a indicat ca orizont sfârşitul lunii octombrie.  Pe de altă parte, proiectul de rezoluţie privind începerea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu nu a mai fost discutat în CExN, fără însă ca decizia PSD să se schimbe în acest sens, informează Mediafax.

Preşedintele Victor Ponta a precizat că intenţia PSD de iniţiere a procedurii de suspendare se menţine, ea nefiind discutată luni din cauza decesului mamei preşedintelui Băsescu.

"Din punctul nostru de vedere nu s-a schimbat nimic, însă am considerat că astăzi nu ar trebui să vorbim de aşa ceva. Era indecent ca astăzi să discutăm despre domnul Băsescu, încă o dată îi transmit condoleanţe. Indiferent de lucrurile fundamentale care ne despart din punct de vedere politic, astăzi, în afară de condoleanţe nu vrem să discutăm altceva despre domnia sa", a argumentat Ponta.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani, ea suferind de o boală gravă şi fiind operată la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu".

Citeşte şi:

Textul moţiunii de cenzură a PSD, PNL şi PC, făcut public săptămâna viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel