CEx PSD. Remaniere Guvern. Schimbare miniștri, ziua decisivă

Rodica Mitu / 19 noi 2018 / 08:24 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

După ce discuţiile privind remanierea Guvernului Dăncilă au fost amânate de mai multe ori, Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat (PSD) se reuneşte, luni, 19 noiembrie.

CEx PSD. La finalul şedinţei Biroului Politic al PSD din 13 noiembrie, legat de remaniere, premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că va prezenta o evaluare generală asupra activităţii Guvernului, dar şi o evaluare pe fiecare minister în parte, pornind de la obiectivele programului de guvernare. 

CEx PSD. „În şedinţa Comitetului Executiv vin cu o evaluare pe fiecare minister în parte. (...) Am ţinut cont de toate punctele din programul de guvernare şi o să vin cu o evaluare generală asupra guvernării şi cu o evaluare pe fiecare minister în parte, pornind de la lucrurile asumate", a afirmat Dăncilă.

CEx PSD. Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al social-democraţilor ar urma să se afle şi discutarea situaţiei Gabrielei Firea. Primarul Capitalei declara, vineri, că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv, însă spunea că nu vor exista surprize. „Mi-aştept sentinţa, aştept să fim convocaţi la Comitetul Executiv, prea mari surprize nu vor fi. Am înţeles că situaţia mea este deja decisă, dar voi merge", declarase, vineri, Gabriela Firea. Întrebată la ce sentinţă se aşteaptă, Firea a precizat că a înţeles că urmează să i se retragă funcţiile politice, respectiv preşedinte al PSD Bucureşti şi al PSD Ilfov.

CEx PSD. Şedinţa va avea loc la Palatul Parlamentului, fiind programată să înceapă la ora 11.00. DCNews vă va ține la curent cu cele mai importante declarații făcute înainte și după CEx, precum și cu deciziile luate astăzi.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27