CEx PSD, prima ședință pentru Ciolacu. Chirieac: Un lider trebuie să taie un cap

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ședința CEx a PSD de azi.

Este prima ședință din momentul în care Marcel Ciolacu a preluat șefia interimară a partidului. Întrebat la ce ne putem aștepta și dacă se vor face ”deconturi” în ședința PSD, Bogdan Chirieac a precizat:  

„E prima ședință și e foarte importantă. În general un lider când se așează, cel puțin la PSD, trebuie să taie un cap. În felul acesta se impune, aceasta este tradiția. Nu știu dacă va fi același lucru, dar e important să vedem dacă președintele interimar își exercită puterea și felul în care ceilalți membi din CEx îl acceptă ca lider”, a spus Chirieac.

Întrebat dacă s-ar putea să existe contestatari, analistul politic a adăugat că exclude acest lucru, „deși în situația în care se află azi PSD, contestațiile sunt puțin probabile. Mai ales că formula de conducere Marcel Ciolacu - Paul Stănescu acoperă cea mai mare parte din partid. Trebuie să existe legătură și cu liderii locali ai PSD și trebuie date noile mesaje care sunt foarte importante”, spune Chirieac, precizând că PSD trebuie să stabilească dacă se „adresează și tinerilor și celor în vârstă” și trebuie să „demonteze mesajele pe care le-a dat până acum PNL”.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut, dar principalul obiectiv în acest moment este unitatea partidului. Episodul cu domnul Bădălău nu îl ajută pe președintele interimar Marcel Ciolacu”, a concluzionat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel