CEx PSD înainte de Congres. Ciolacu, anunțul serii

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a vorbit despre următorul CEx PSD.

„Desfășurarea Congresului va fi online. O să facem mai multe centre în țară, 33 de centre în țară. Va fi o echipă la Parlament, anumiți candidați, unde vor fi prezentate moțiuni sau proiecte politice. Acest lucru se va transmite online, pe ecrane, în mod modern. Mâine are domnul Biden lansare, tot online. Sunt 1.550 de delegații, din câte știu eu. Vor respecta legea, statutul și absolut tot, și distanțarea. Congresul va fi într-o singură zi”, a transmis Marcel Ciolacu, la TVR 1.

„Se vor face procese verbale unde se votează, în fiecare județ, se vor centraliza și gata. Am prezentat colegilor mei, o să mai prezint o dată miercuri. O să mai avem CEx și vineri, înaintea Congresului, și sunt convins că toate lucrurile vor fi normale”, a continuat liderul PSD.

O altă viziune a PSD

„Avem un proiect curajos de reconstrucție a partidului, o altă abordare și o altă viziune, o reîntoarcere a partidului la valorile social-democrației, oameni onești, oameni integri, oameni care au dovedit ceva în viață, cu o deschidere a ușilor partidului; sper ca toate aceste lucruri să se întâmple. O reformă înseamnă foarte mult, este o reformă care durează. Dar, sunt ferm convins că nu este nici prima oară când partidul va avea capacitatea unei reconstrucții rapide”, a mai spus Ciolacu.

„E o modificare și a CEx-ului, în afară de schimbarea denumirii. Vor intra, de drept, toți primarii principalelor reședințe de județ și președinții Consiliilor Județe, astfel încât va fi un forum mult mai larg decizional”, a conchis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel