CEx PSD, ședință decisivă pentru Tudose și Dragnea. Chirieac: Ștacheta e foarte sus

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ședința din CEx de azi a PSD.

PSD se reunește în ședință pentru a decide solicitarea de remaniere a premierului care a amenințat că demisionează dacă revocarea nu este aprobată.

Bogdan Chirieac spune că astăzi se va tranșa jocul de putere în partid. Analistul consideră că premierul Mihai Tudose a ridicat ștacheta foarte sus și ”nu prea a lăsat loc de negocieri”. 

”Dacă ALDE iese din Coaliție cade Guvernul. Un alt Guvern va trebui să treacă prin Parlament. În privința a ceea ce se va întâmpla azi, se va tranșa pentru perioada următoare jocul de putere în PSD. O să vedem dacă lider, nu doar oficial ci real, al PSD rămâne Liviu Dragnea sau va deveni Mihai Tudose.

Domnul premier îi poate revoca pe miniștri acum. Nu are nevoie de CEx. La CEx se duce să discute despre viitorii miniștri, dacă vrea. Am înțeles că daca CEx nu îi aprobă revocarea, demisioneaza. Domnul Tudose a ridicat ștacheta foarte sus. Nu prea a lăsat loc de negocieiri. Dacă cedează și rămâne premier fără să facă schimbări va fi o nouă victorie a lui Liviu Dragnea”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel