Cex PSD, Dragnea: A treia oară nu mă mai duc la Iohannis

Au apărut primele informații despre mesajul transmis de Liviu Dragnea liderilor PSD. 

Liviu Dragnea a spus că îl susține pe Mihai Tudose în continuare, însă situația tensionată a fost generată atât de o lipsă de comunicare din partea lui cât și a unor miniștri, conform unor stenograme ale România TV. 

"Am ajuns într-o situație tensionată din cauza mai multor oameni, dar și din vina mea. A fost o comunicare gestionată prost, atât din partea mea cât și din partea Guvernului. S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere care l-au pus pe premierul Mihai Tudose într-o stare de tensiune maximă," a spus Liviu Dragnea în începutul discursului din Comitetul Executiv al PSD. 

El le-a transmis miniștrilor un mesaj important: 

"V-am primit cu drag de fiecare dată, pe fiecare în parte. Unii veneau la mine și discutam despre anumite decizii, iar apoi mergeau la Mihai Tudose și spuneau că nu trebuie să se facă. Guvernarea trebuie gestionată de la Guvern, nu de la partid. Eu a treia oară la președintele Klaus Iohannis nu mă mai duc, " a continuat Dragnea. 

De asemenea liderul PSD le-a transmis tuturor că își dorește revenirea la atmosfera din anul 2015 atunci când erau camarazi. "Așa vom învinge și vom fi capabili să gestionăm un program de guvernare care deja își produce efectele. Ne ducem la o creștere economică de 6 %, deci se poate," a continuat Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel