CEx PSD, decizii. Cine-i înlocuiește pe Șerban Nicolae și Mircea Drăghici

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Șerban Nicolae a fost înlăturat de partid de la conducerea senatorilor PSD, din cauza neînțelegerilor cu liderii PSD. Se pare că șase colegi ai lui Șerban Nicolae au votat pentru înlocuirea sa și doar doi s-au abținut. 

Senatorul de Mehedinți și vicelider al grupului senatorilor PSD, Liviu Lucian Mazilu, îl va înlocui deocamdată pe Șerban Nicolae. 

Social-democrații au mai decis, miercuri, ca trezorier al PSD, după plecarea din funcție a lui Mircea Drăghici, să fie Ștefan Mihu, senator PSD de Constanța. 

În ceea ce privește remanierea, potrivit surselor citate de Mediafax, Viorica Dăncilă va veni, în două săptămâni, cu propuneri de remaniere extinsă. 

La următoarea ședință a CEx va fi stabilit președintele Consiliului Național, după ce Mihai Fifor a devenit secretar general al PSD, au mai spus sursele citate.

Totodată, PSD a demarat patru sondaje de opinie, unele vizând și prezidențiabilul partidului. Într-unul dintre sondaje a fost introdusă și Viorica Dăncilă pentru prezidențiabil, au conchis sursele social-democrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel