CEx PSD. Claudiu Manda solicită reuniunea de urgență

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda a cerut convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD. 

Claudiu Manda consideră că actuala criză politică nu mai poate aștepta Comitetul Executiv Național de la Iași, programat la sfârșitul lunii.

"Consider ca trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta pana la CExN de la Iași. 
Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat. 
Guvernul trebuie sa funcționeze ca o echipa unita și sa își duca la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viața mai buna pentru romani," a scris Claudiu Manda pe contul său de socializare.

Primul care a solicitat reuniunea de urgentă a CEx național al PSD, a fost liderul social-democraților din Vaslui, Dumitru Buzatu.

La scurt timp au reacționat mai multe voci puternice din PSD, printre care și Gabriela Firea.

"Copiii nostri merita sa le garantam o tara sigura, in care pacea, protectia, si echilibrul social sunt prezente normale in viata lor. De aceea, cred ca trebuie sa ne intalnim urgent intr-o sedinta a Comitetului Executiv National pentru a transa criza politica. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la munca," a spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel