CEx PSD. Chirieac: Dragnea va tăia un cap sau două

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre tensiunile din PSD, dar și despre CEx-ul care va urma.

PSD va organiza două CEx-uri, Codrin Ștefănescu precizând că ședințele vor dura foarte mult. Astfel, discuțiile interne de partid vor fi dezbătute într-un CEx, iar problema remanierii în altul.

Într-o intervenție la România TV, Bogdan Chirieac a comentat CEx-ul PSD. Întrebat dacă CEx-urile vor avea legătură și cu tensiunea dintre Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, analistul politic a precizat:

„Nu! Deocandată cred că Liviu Dragnea tranșează problemele una câte una. Deocandată vorbim despre tensiunile evidente din interiorul PSD. Ele nu mai sunt un secret pentru nimeni. A fost o tentativă de puci la începutul lui septembrie, dar nu a reușit. A trecut un timp, probabil că Liviu Dragnea s-a reașezat în partid prin discuții individuale iar acum trebuie o cădere rituală de cap. Deoarece liderul trebuie să dea un semnal partidului.

În primul CEx va tăia un cap sau două. Probabil că Liviu Dragnea nu va tăia mai multe capete. Are nevoie de partid în cei doi ani electorali care urmează. Când partidul revine, strâns unit în jurul liderului, apoi se poate face față fisurii din cadrul Coaliției, fisurii cu ALDE. Dar până atunci, să te duci la bătaie când în spate sunt parlamentari PSD puciști sau nehotărâți, ar fi o greșeală politică. Spuneam și după puci că timpul va lucra în favoarea lui Liviu Dragnea. Ceea ce cred că s-a și întâmplat”, a precizat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel