CEX: PMP, alegeri interne, Colegiu Național pe 3 martie

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară, a declarat că prioritatea politică pentru PMP o reprezintă alegerile interne în fiecare organizaţie judeţeană, precizând că în cadrul Consiliului Executiv Naţional s-a decis convocarea unui Colegiu Naţional al partidului pentru data de 3 martie, la Braşov.

'Prioritate pentru noi reprezintă alegerile locale în fiecare organizaţie judeţeană, astfel încât să avem filialele legal constituite cu legitimitatea necesară pentru a-şi pune în aplicare obiectivele. (...)Astăzi, totodată, Consiliul Executiv Naţional a convocat Colegiul Naţional pe care-l vom avea pe 3 martie la Braşov, unde vor participa toţi preşedinţii de filiale, toţi parlamentarii şi membrii Colegiului Naţional. Va fi o şedinţă extrem de utilă pentru a pregăti următoarele acţiuni pe care urmează să le aibă partidul", a declarat Eugen Tomac. 

El a punctat, totodată, că pentru PMP va rămâne ca obiectiv politic important aplicarea rezultatului Referendumului din 2009, care a validat un Parlament cu 300 de aleşi. 

"Trebuie să solicităm cetăţenilor să facă front comun alături de toţi politicienii de bună credinţă care-şi doresc în mod clar că acea decizie din 2009 să fie pusă în practică. Vom avea un Parlament credibil şi eficient atunci când vom trece de acest test al responsabilităţii şi vom reduce numărul de parlamentari la 300. (...)Pentru noi reprezintă în continuare un obiectiv extrem de important reducerea numărului de parlamentari. Nu au nicio justificare nici cei din PSD, nici cei din PNL atunci când spun că nu mai e de actualitate acest subiect. Este de maximă actualitate şi noi vom insista pe această temă cu multă perseverenţă pentru că este un obiectiv politic în care credem", a declarat liderul PMP. 

Deputatul Valeriu Steriu, celălalt preşedinte executiv al PMP, a declarat, la rândul său, că în cadrul CExN a fost finalizat regulamentul intern al partidului, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel