EXCLUSIV  CEX: Excluderi PSD. Țuțuianu, amenințare: Să se abțină! Dacă nu... o vom face!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu a declarat, pentru DC News, că o eventuală excludere a vreunui membru din echipa care a cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, ar declanșa o acțiune unitară a întregului grup contestatar.  

Liderul PSD s-a referit la declarațiile lui Codrin Ștefănescu, dar și la cele ale vicepreședintelui PSD Gabriel Zetea, care a declarat că mai mulți președinți de organizații din țară sau simpli membri de partid cer excluderea lui Țuțuianu din PSD. 

"Nu știu ce va face Dragnea. Eu sper că toată lumea are înțelepciune. Ne interesează unitatea partidului, buna guvernare, o remaniere de succes sau o restructurare a guvernului... nu acțiuni care să aibă drept scop sancționarea delictului de opinie", a zis Adrian Țuțuianu pentru DC News.

"Ar face bine... să se abțină"

Senatorul Adrian Țuțuianu a explicat că, în eventualitatea în care vreun membru al grupului de contestatari ar fi exclus, toți ceilalți se vor uni în jurul acestuia.

"Excluderea oricăruia dintre cei care au semnat scrisoarea sau au aderat ulterior la scrisoarea semnată de noi, cei trei, ne va obliga la o acțiune unitară a tuturor și a celor care sunt lângă noi, deputați, senatori, primari, consilieri locali, consilieri județeni. Nu ar face bine partidului și eu spun că aceia care vehiculează teza excluderii ar trebui să se abțină", a mai spus Țuțuianu pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel