EXCLUSIV  Ceremonie Cotroceni, CULISE. Marii ABSENȚI, cine a fost prezent din PSD-ALDE

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

În această seară, are loc, la Palatul Cotroceni, recepția dedicată Zilei Naționale a României de Centenar. Sute de persoane au dat curs invitației președintelui Klaus Iohannis. 

Crișan Andreescu, jurnalist DCNews.ro, prezent la recepția de la Cotroceni, ne transmite, din culisele ceremoniei că ”Sunt sute de persoane, printre care foștii președinți Traian Băsescu și Emil Constantinescu. Ion Iliescu, după cum a anunțat, nu a participat din motive de sănătate. Față de anii precedenți, când reprezentanții PSD au fost absenți, premierul Viorica Dăncilă a dat curs invitației, împreună cu miniștrii, printre care se numără Teodor Meleșcanu, Carmen Dan, Eugen Teodorovici, secretarul general al Guvernului, Toni Greblă. Printre marii absenți s-au numărat Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr. Patriarhul Daniel a lipsit, de asemenea, având un alt eveniment important în program.” 

Totodată, s-a remarcat conversația lungă a fostului președinte Traian Băsescu cu premierul Viorica Dăncilă. Prezenți au fost și Gabriel Vlase (SIE) și Eduard Hellvig (SRI).  Față de anii trecuți, președintele participă mai mult la această recepție, discutând cu invitații. 

Viorica Dăncilă, întrebată de jurnaliștii prezenți la recepția de Ziua Națională dacă există un proiect referitor la aminstie și grațiere a declarat  că  "vom avea sărbători liniştite", pe masa Executivulei neexistând un astfel de proiect.

Recepția a început cu întârziere de circa 20 de minute din motive independente de președinte. Unui invitat i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel